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Innovative medical franchising | London

Developing a new healthcare | retail concept in South London. Concept for interior design of a start up innovative medical franchising.

A medical studio dedicated to women and future mothers. A space that welcomes the female body in a colorful and soft dress.

Curved shapes and soft colors reminiscent of motherhood.

 

Newtone Brand Spaces | FROM SPACE TO PLACE

From Space To Place | Investigate the new ways of living the office  | per Newtone Brand Spaces – Arch.Marco Rossi

A multifunctional space to accommodate hybrid functions, with highly collaborative islands and areas focused on accommodating different working styles and targets

Moving from dedicated spaces to functions designed and inserted into the space, a new way of thinking about the office.

Designing the functions and the resulting elements rather than specialized spaces and places.

DESIGNING THROUGH AN ANTHROPOCENTRIC VISION FROM A WORKPLACE TO A SPACE IN WHICH YOU ARE WELL-BEING AND LIVE WITH GREATER WELL-BEING

Spaces, elements and functions that can improve the lifestyle

Monaco Milano Italian Pasta Bar
Monaco | Milano Italian Pasta Bar

Questo progetto rappresenta per noi l’evoluzione del Ristorante Italiano: L’Italianità Contemporanea.

Un format per un Pasta Bar”milanese” con target internazionale (location Milano e Monaco).

L’idea nasce dalla necessità di rompere con l’immagine tradizionale della tovaglia a quadretti rossi della trattoria Bolognese.

Un Ristorante Italiano con cucina tradizionale a base di piatti di pasta, non deve essere per forza un vecchio clichè. In un ambiente sofisticato ma accogliente proprio delle case milanesi, puoi trovare la tradizione dei ravioli in brodo fatti a mano come li faceva la nonna e gli spaghetti alle vongole al dente. Siamo partiti dal nome per comunicare un luogo alla mano in cui bere e mangiare. Per iniziare con un aperitivo e poter finire con una cena.

Abbiamo inserito molti elementi che omaggiano il design e la moda italiani. Perchè Milano rappresenta soprattutto questo. Un elegante palette colori e materiali crea armonia e restituisce al cliente sensazioni di benessere. I colori sono delle tonalità della natura, i verdi e le terre. Gli elementi di decorazione e quelli estetici sono infatti la chiave per questo Format.

Abbiamo voluto rappresentare così i diversi scenari che rappresentano questa città:

Moda nei colori, Design negli arredi e riferimenti geografica nelle decorazioni a parete espressa con le carte da parati.

Carte da parati di Wall & Decò, lluminazione di Foscarini, Vibia e OLuce, cementine di Mut

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This project represents for us the evolution of the Italian restaurant.

A format for a “Milanese” restaurant with an international target (location Milan and Munich).

The concept stems from the need to dissociate from the traditional image of the red checkered tablecloth of the Bolognese trattoria.

An Italian restaurant with traditional cuisine based on pasta dishes does not necessarily have to be represented by an old cliché. In a sophisticated but welcoming environment typical of the Milanese houses, you can find the tradition of handmade ravioli in broth as grandma used to make them and spaghetti with clams “al dente”.

We have included many elements that pay homage to Italian design and fashion, because above all Milan is represented by these. An elegant palette of colors and materials creates harmony and well-being to the customer. The colors are shades of nature, greens and earths. The decorative and aesthetic elements are in fact the key to this Format.

We wanted to represent the different scenarios that represent this city in this way:

Fashion in colors, Design in furniture and geographical references in wall decorations expressed with wallpapers.

Wallpapers by Wall & Decò, lighting by Foscarini, Vibia e OLuce, cement tiles by Mutina

Unispace | consulenza specialistica

Consulenza specialistica

Analisi e verifica layout aree nuova mensa e cucina. Analisi e verifica del sistema flussi personale e utenti. Analisi e verifica dimensionamenti aree di distribuzione e aree tecniche cucina e  retri – linee guida con ipotesi migliorativa. Analisi e verifica delle attrezzature – linee guida con ipotesi migliorativa.

Interior Design: analisi e scelta degli arredi e delle finiture

Consuelnza specialistica per lo studio UNISPACE – Trasforming Workspaces -Interior Design – www.unispace.com/it/

Un concept di ultima generazione risponde a molteplici esigenze e soddisfa più target, questo significa riuscire ad essere flessibili nello spazio, grazie ad un layout fluido.

Food is the most primitive form of comfort .            Sheilah Graham